Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/12/2021 το Artemisio Mountain Running 2021 ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος με επίκεντρο τον σύγχρονο αθλητή, σε ένα μυθικό σκηνικό που μας χαρίζει το βουνό της θεάς Άρτεμης. Ένα απαιτητικό αθλητικό δρώμενο, που όμοιό του θα βρεις δύσκολα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Από αυτό το μαγικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Έχοντας αναλάβει τόσο το κομμάτι της υγειονομικής κάλυψης όσο και το κομμάτι της ασφαλούς διέλευσης της κορυφής με 28 πιστοποιημένους διασώστες καταφέραμε να δώσουμε την αίσθηση της ασφάλειας τόσο στους αθλητές όσο και στους οργανωτές.
Ευχαριστούμε τους οργανωτές ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο” [the.artemision.karia@gmail.com] για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μια ακόμα χρονιά
Ευχαριστούμε τους αθλητές για τα ιδιαίτερα όμορφα λόγια.
Ευχαριστούμε το ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ “ΣΥ.Ρ.Π”ΗΣΟΥ “ΣΥ.Ρ.Π” https://syrpel.gr/ για την στήριξη του στις δύσκολες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του αγώνα.
Ευχαριστούμε το ΔΙΕΚ Άργουςργους και τους σπουδαστές του, διασωστες-πληρωμα ασθενοφορου, οδηγους βουνου, για την άψογη συνεργασία στους σταθμούς τροφοδοσίας και στο υγειονομικό κομμάτι.
Ευχαριστούμε την ΦΙΛΜΑ Φίλοι μοτοσυκλέτας για την υποστήριξη της.
Ευχαριστούμε την Pindus Hiking και τον Panagiotis Dagres για την σημαντική υποστήριξη στην κορυφή
Ευχαριστούμε την Trekking UP Travell και τον Nikos Skandalis για την σημαντική υποστήριξη στην κορυφή.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και υποσχόμαστε να βάλουμε ένα λιθαράκι ακόμα στο να γίνει το Artemisio Mountain Running κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος.