Σε ιδιαίτερα ζεστό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Αργολίδας, Βάση Ετοιμότητας Ερμιονίδας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, φορέων και μελών της βάσης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον Πάτερ Αναστάση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία, ενότητα και μια δημιουργική χρονιά με ασφάλεια για όλους.
Την τοπική αυτοδιοίκηση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, Αντωνοπούλου Αντωνία, καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαργέτας Ιωάννης. Παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, Φασιλής Γεώργιος.
Από τα Σώματα Ασφαλείας παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομίας Γεωργάς Νικόλαος, ο Διοικητής του Λ.Τ. Ερμιόνης Βογιατζής Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου Σαράντος Ιωάννης, καθώς και από το Δασονομείο Κρανιδίου ο Σαράντος Ιωάννης, τους οποίους ευχαριστούμε για τη διαρκή συνεργασία και προσφορά τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους χορηγούς που στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση:
- Τον Μιχάλη Φραυδάκη, για τις υδραυλικές εργασίες που πραγματοποίησε αφιλοκερδώς στο γραφείο μας,
- Το Ευ Bakery Ευστρατίου για τα αλμυρά κεράσματα,
- Τον Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης για την προσφορά αναψυκτικών και νερών.
Η μαζική συμμετοχή και η στήριξη ενισχύουν το έργο της Ομάδας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αφοσίωση. Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, δύναμη και επιτυχίες για όλους.








