Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των διοργανωτών παρείχε την υγειονομική κάλυψη στην συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ.
Την κάλυψη πλαισίωσαν 10 εθελοντές διασώστες της ΕΟΔ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, όλοι άρτια εκπαιδευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών και πιστοποιημένοι στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή BLS – AED).
Με κίνητρο την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την πίστη μας στην αξία της προσφοράς και υποστηρικτές της επιτακτικής ανάγκης για δράση, αλληλεγγύη και συμμετοχή οι διασώστες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση τους σε τυχόν περιστατικό.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο της ομάδας μας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ….ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ . ΔΕΣ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.







