Η Ελληνική ομάδα διάσωσης παράρτημα Αργολίδας για ακόμα μία χρονιά έδωσε το παρόν στον 7ο αγώνα δρόμου αξιών.
Με 5 πιστοποιημένους εθελοντές, πλήρως εξοπλισμένους με σακίδια πρώτων βοηθειών και φορητό εξωτερικό απινιδωτή κάλυψαν υγειονομικά συνολικά επτά σημεία κατά τη διάρκεια της διαδρομής με απόλυτη επιτυχία.
Με διαδρομής 21.100μ. (ξεκινώντας από τους στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος φτάνοντας στην πυραμίδα του Ελληνικού και επιστροφή πάλι στο Άργος) είχε τον χαρακτηρισμό Ημιμαραθώνιος Αγάπης καθώς οι δρομείς που συμμετείχαν ενίσχυσαν με την πληρωμή τους τις προσπάθειες και το έργο των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα”.
Τον αγώνα διοργάνωσε το 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ! και ήταν αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες και την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την Υφήλιο Προσκόπους στις 22 Φεβρουαρίου, και στον μεγάλο Έλληνα μαραθωνοδρόμο και ανθρωπιστή Στέλιο Κυριακίδη.
Ευχαριστούμε το «Δρόμος Αξιών 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους» για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.







