Στις 10 το πρωί της Κυριακής 13/2 δόθηκε η εκκίνηση του”20ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου” στον οποίο συμμετείχαν 513 αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου με ψυχή τον παλαίμαχο δρομέα Παναγιώτη Παπαβασιλείου, σε συνεργασία με το ΣΔΥ Αργολίδας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) .
Το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κάλυψε υγειονομικά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του αγώνα δημιουργώντας 5 σταθμούς παροχής πρώτων βοηθειών καθώς και οργανωμένο ιατρείο στο τέλος του αγώνα. Στην κάλυψη πήραν μέρος 15 μέλη μας και έγινε κάλυψη της διαδρομής με μοτοσυκλέτα εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια για τους αθλητές.
Ευχαριστούμε τους οργανωτές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μια ακόμα χρόνια καθώς και τον γιατρό του αγώνα κ .Χρυσικοπουλο Γρηγόρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε.