ΘΕΜΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ    2ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λάλουκα Άργους, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της Ομάδας μας , η 2η Συνάντηση Παραρτημάτων Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων.

Στην συνάντηση αυτή, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Κεντρικής μας Διοίκησης  κ. Καλογερόπουλου Γεωργίου και κ. Πρίπορα Νικολάου, παρευρέθηκαν 50 μέλη από τα Παραρτήματα Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κέρκυρας, συζητήθηκαν θέματα  εκπαίδευσης των μελών και ζητήματα  συνεργασίας και συντονισμού των Παραρτημάτων για την αντιμετώπιση συμβάντος μεγάλης κλίμακας στην ευρύτερη περιοχή μας.

Την Συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους και Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτριος , ο Αντιδήμαρχος   και Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους και Μυκηνών του κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους και Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος του Λάλουκα κ. Πίκηs Γεώργιος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ κ. Γκαβούνο Νικόλαο, τον Πρόεδρο του  Τοπικού Διαμερίσματος του Λάλουκα κ. Πίκη Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Άργους κ. Μποζιονέλο Τρύφωνα.