Γίνε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης εθελοντικής διασωστικής οργάνωσης στην Ελλάδα και βοήθησέ μας να σώσουμε ακόμα περισσότερες ανθρώπινες ζωές! Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας όπως κι όσο μπορεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο Λάκουκα.
Η εκπαίδευση διαρκεί τρεις μήνες, στη διάρκεια των οποίων ο υποψήφιος διασώστης λαμβάνει βασική γνώση για οτιδήποτε αφορά τη διάσωση σε όλα τα  πεδία: βουνό, υγρό στοιχείο, αστικά ή μη πεδία σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Επιπλέον, εκπαιδεύεται στην παροχή Πρώτων Βοηθειών, γνώση που απαραίτητα διαθέτουν όλα τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερο πλήρη και σφαιρική γνώση και να έρθει σε επαφή με τη φύση, εκεί δηλαδή όπου θα κληθεί να επιχειρήσει στο μέλλον.
Αν θέλεις κι εσύ να δραστηριοποιηθείς μαζί μας, επικοινώνησε τηλεφωνικά στο: 69320520796976639436 , στείλε e-mail στο eodargolidas@yahoo.gr / eodargolidas@gmail.com ή επικοινώνησε με το κοντινότερο σε σένα παράρτημα της Ε.Ο.Δ.