60 κλασσικά αυτοκίνητα…
370 χιλιόμετρα…
15 Ειδικές Διαδρομές…
Μια Ηλιόλουστη Αργολίδα…
Ή αλλιώς
 
4ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 2009
Για μια ακόμα φορά ο AC3 (ArgolisClassicCarClub) διοργάνωσε έναν άρτιο, από όλες τις πλευρές, αγώνα. Με την αρωγή-συνδιοργάνωση της Δ.Ε.ΠΟ.ΑΡ., του Δήμου Άργους και του Ο.Π.Α.Ν.ΑΡ. και με μεγάλο χορηγό τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους κατάφερε νασυγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του Ιστορικού Αυτοκινήτου στην Αργολίδα, προσφέροντας δημοσιότητα και προβολή στο Νομό μας.
Με πάνω από 60 συμμετοχές και μια πανέμορφη και ηλιόλουστη Αργολίδα σαν σκηνικό, το 4ο Ράλλυ Δαναών μονοπώλησε το τριήμερο που πέρασε το ενδιαφέρον των κατοίκων της Αργολίδας.
 
Η πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ της Παρασκευής, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, η Μεγάλη Αψίδα, η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τις τοπικές γεύσεις,  η νυχτερινή Ειδική Διαδρομή που ακολούθησε, η εκκίνηση του Σαββάτου στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο, η πανέμορφη φθινοπωρινή ορεινή Αργολίδα, η Στυμφαλία και η Νεμέα καθώς και ο Τερματισμός της Κυριακής άφησε σε όλους, πληρώματα, θεατές και διοργανωτές, αξέχαστες εικόνες και μνήμες.
Νικητές του 4ου Ράλλυ Δαναών, οι Αποστόλου Μαρίνος, Αναστασιάδης Κων/νος με Lancia Fulvia Berlina GT 1.2 του 1969. Η τελετή απονομής στο Pantazis Royal, μοναδική όπως και ο υπόλοιπος αγώνας. Το Αυτοκίνητο των Μεγάλων Νικητών, ανέβηκε αργά από την ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα κατά την διάρκεια της αναγγελίας των αποτελεσμάτων, αφήνοντας έκπληκτους τους συμμετέχοντες. Την τελετή Τερματισμού τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος Άργους κ. Γκαργκάσουλας, ο Πρόεδρος ΟΠΑΝΑΑΡ κ. Μπόλας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Πλατής, Καμπόσος, Τασσόπουλος καθώς και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Βύρλος.
Οι συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και την οργάνωση. Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για το 5ο Ράλλυ Δαναών 2010.
Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του AC3 που αφιέρωσαν τον χρόνο τους προκειμένου να βοηθήσουν στην οργάνωση. Επίσης Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Αργολίδας για την συνδρομή τους και την υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του Αγώνα, καθώς και τους Συνδιοργανωτές ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΔΕΠΟΑΡ, ΟΠΑΝΑΑΡ, και τους χορηγούς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ, ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, FOTOEXELIXI, ΑΓΙΣ ΕΠΕ, ΚΟΣΜΗΜΑ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΑΛΦΑ ΑΣΤΗΡ, CRISTALODEOR, ΒΥΡΛΟΣ-ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του συλλόγου μας, www.ac3.gr καθώς και στα τηλέφωνα 2751069019 και 6946009859